Hírek

2009.07.01. 21:37

Nem akarnak előrehozott választást a ”belgák” az MSZP-ben

Tucatnyi szocialista politikus levélben fordul a párt kongresszusi küldötteihez azzal a javaslattal, hogy az MSZP vigye végig az országgyűlési ciklust. A hátralévő hónapokban dolgozzon ki karakteres és érvényes baloldali válaszokat a nehéz szociális, gazdasági helyzetre, és csak a választások után tartson tisztújítást.

MTI - hirado.hu

A magukat "belgáknak" nevező levélírók között van Kökény Mihály, az egészségügyi bizottság elnöke, Hajdu László 15. kerületi polgármester, Molnár Gyula Újbuda polgármestere, Tóth József 13. kerületi polgármester, Alexa György, Gy. Németh Erzsébet, Juhászné Lévai Katalin, Vitányi Iván, Bókay Endre, Halmay Gáborné, Kárpáti Tibor, Dér Zsuzsanna, Schiffer János és Szabó Gyula MSZP-s képviselők - számol be a hirado.hu az MTI alapján.

A dokumentum arra hívja fel a figyelmet, a kongresszust megelőző kicsinyes viták közepette elsikkadni látszik a lényeg, az, hogy a szocialistáknak feladatunk van: meg kell állítaniuk a gazdasági válságot, és szembe kell szállniuk a társadalmi békét súlyosan veszélyeztető pártokkal, mozgalmakkal.

Ide kattintva, megtudhatja, miért nevezik magukat belgának a levélírók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!