Hírek

2009.07.24. 09:46

Somogyi véletlenül hallgatta Dávid lakásán a titkos felvételt

Szóba sem kerülhet, hogy a CD-ügyben gyanúsított legyek - nyilatkozta a Népszabadságnak Somogyi Zoltán. A Political Capital távozó vezetője - mint mondta - nem hagyja cserben Dávid Ibolyát.

Népszabadság

Mire gondolt tavaly szeptember 11-én, amikor Dávid Ibolya lakásán meghallgatták azt a bizonyos CD-t? – tette fel a kérdést a Népszabadság Somogyi Zoltánnak, Dávid Ibolya tanácsadójának.

A Political Capital távozó vezetője erre úgy válaszolt: "Ez egy véletlen szituáció volt. Dávid Ibolya egyedül nem tudta a felvételt meghallgatni, technikai okok miatt. Nálam viszont volt laptop. Először igazából nem értettem semmit, a "szereplőket" sem. Arra gondoltam, hogy ez nagyon furcsa. Miután egyértelművé vált, hogy a felvételen szereplők Dávid Ibolyával szemben akarnak fellépni, nyilvánvaló volt, hogy ez egy politikai helyzet, s politikailag kell kezelni."

A politikai vitákat a nyilvánosság előtt kell megvívni... De a mi beszélgetésünk Dávid Ibolyával soha nem szólt arról, hogy bármit is törvénytelenül kellene tenni – reagált a kérdésre: ő javasolta-e Dávid Ibolyának a felvétel nyilvánosságra hozását. Mint mondta,  a mellett volta, hogy ha már hozzá került a CD, ismertesse a nyilvánossággal. Nem a hangfelvételt, hanem azt a botrányt, ami mögötte volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!