Hírek

2009.09.14. 09:14

Jobbikos csapat a női kézilabda NB I-ben

Nehéz nem észrevenni a Jobbikot a Hunnia sportegyesület mögött - olvasható a Népszabadság hétfői számában.

MTI

A június végén alakult Hunnia sportegyesület kézilabdacsapatának két szerelése van; az egyik fekete, mint a gárda egyenruhája, a másik piros-fehér csíkos, máshogy nézve: árpádsávos. Címerükben piros-fehér-zöld a labda, alatta rovásírás hirdeti, hogy ők az új erő - adta hírül az MTI.

Miltényi Zoltán, a klub elnöke a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: itt volt az ideje, hogy valaki a sportban is nyíltan vállalja a világnézetét.

A Hunnai Kft.-n három tag osztozik. A Jobbik sportkabinetjének vezetője, az egykor a Ferencváros futballcsapata mellett szertároskodó Tömör-Tones Zsoltnak 45 százaléka van a vállalkozásban, éppen annyi, mint Miltényi Zoltánnak, aki a cég ügyvezetője is egyben, a maradék jutott az Óbudai Goldberger Sportegyesületnek.

Miltényi a lapnak elmondta, az átmeneti időszakban, míg megerősödnek, van helyük az idegenlégiósoknak a csapatban, de hosszú távon magyaroknak akarnak munkát adni. Miltényi úgy véli, a csapat mérkőzésein rend lesz, hiszen ért a szurkolók nyelvén, és ígéri, ahol balhé lesz, akár verekedés, akár petárdázás, akár "megy a vonat Auschwitzba", odavág a szövetség. A sportvezető arra számít, hogy az Újpest és a Fradi ultrái is melléjük állnak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!