Hírek

2009.10.09. 20:11

MSZP: közpénzen bérelt buszok érkeznek a Kossuth térre

Az MSZP szerint mostanra bebizonyosodott, hogy nem egyedi eset volt az, ami a salgótarjáni Fidesz által, a város pénzén bérelt buszokról kitudódott: a közpénzen folytatott fideszes kampány legújabb helyszíne ugyanis Nagykőrös - mondta Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője.

BAMA

"Jól tettük, amikor nem hittük el, hogy egyedi esetről van szó. Ma már kristálytisztán látjuk, hogy nem csak Salgótarjánban, hanem másutt is a polgárok fizetnek azért, hogy Kósáék a Kossuth téren parádézzanak" - mondta a szocialista politikus, aki utalt arra: nemrég arra szólították fel a Fideszt, hogy azonnal hagyja abba a közpénzen folytatott kampányát. "Arra kértük Kósa Lajost és pártját, hogy a Kossuth téri választási nagygyűlésüket ne az emberek pénzéből fizessék ki" - hangsúlyozta.
 
Mint emlékeztetett, Salgótarjánban az történt, hogy a Fidesz a város pénzén buszokat szervezett, hogy minél több köztisztviselőt, önkormányzati dolgozót vigyen a szombati pártrendezvénnyel egybekötött erődemonstrációra. Szabó Zoltán elmondta, hogy az új helyszín, ahol legutóbb "fény derült" a közpénzen folytatott fideszes kampányra: Nagykőrös.
 
A Pest megyei település fideszes alpolgármestere levélben tájékoztat arról, hogy buszokat szerveznek az október 10-ei választási gyűlésre - jelentette ki Szabó Zoltán, hozzátéve: "a nagykőrösi buszokért pedig a város lakói fognak fizetni".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!