Hírek

2009.10.09. 09:50

Takarítás a NATO igényei szerint – Új minősítés a Jánosiknak

Bármelyik multinacionális cég, vagy akár a NATO igényeinek is eleget tud tenni az egyik legnagyobb takarító cég, a Jánosik és Társai Kft., miután megszerezte a Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer, vagy röviden MEBIR- minősítést is.

Világgazdaság Online

A belső és külső adatvédelem mellett a cég integrált vállalatirányítási és működtetési rendszere már magában foglalja a vállalatirányítás, a környezetvédelem, a munka- és egészségvédelem minden területét.

Újra minősítették az egészségügyi intézményekben végzett tevékenységét is, mivel az az  egyik legösszetettebb takarítási művelet. Minden takarítási munkafolyamatot dokumentálni, igazolni kell és csak az Országos Tisztiorvosi Hivatal által engedélyezett fertőtlenítőszereket lehet használni.

Erre a munkára külön minőség-, környezet-, munka- és egészségbiztosítási rendszer vonatkozik, hiszen a tökéletes fertőtlenítés elengedhetetlen az esetleges kórházi járványok megakadályozása érdekében.

A Jánosik Kft. idei árbevétele várhatóan eléri az 5 milliárd forintot, és elsősorban minőségi, komplex szolgáltatásaival szeretne a versenytársak közül kiemelkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!