Hírek

2010.03.22. 12:10

Cozma-gyilkosság: több gyanúsított szabadlábra került

A Cozma-ügyben a csoportos garázdasággal gyanúsítottak közül a bíróság szabadlábra helyezett néhány előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottat - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-t.

MTI

A rendőrség a csoportos garázdasággal gyanúsítottak előzetes letartóztatásának a meghosszabbítását indítványozta, ám a veszprémi bíróság néhányuk esetében ezt újból nem rendelte el - mondta Frankó Marianna. Hangsúlyozta: a bíróság folyamatosan dönt az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról vagy megszüntetéséről annak függvényében, amikor lejár a fogva tartást elrendelő korábbi határozata.

Frankó Marianna rámutatott: a Cozma-ügyet illetően kizárólag a csoportos garázdasággal gyanúsítottak közül került szabadlábra néhány személy. Öt ilyen gyanúsítottról van információja, de nem kizárt, hogy több is lehet - tette hozzá, megjegyezve: hétfőn tud pontos adatokkal szolgálni a Cozma-ügyben szabadlábra helyezettek számáról.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A www.borsonline.hu hét ember szabadon engedéséről tud. Egy korábbi rendőrségi közlés szerint a bűnügynek 27 gyanúsítottja van, közülük 15-en előzetes letartóztatásban vannak (voltak), egynek pedig a házi őrizetét rendelte el a bíróság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!