Hírek

2010.03.18. 13:21

Lemondott a Jobbik szóvivője

Lemondott tisztéről Király András, a Jobbik szóvivője. Közleménye szerint a „több évvel ezelőtti fényképek közzététele miatt felelőtlen tetteimet vállalva, személyes elhatározásból úgy döntöttem, lemondok szóvivői tisztségemről”.

BAMA

Király állítása szerint „a pártnak nem volt tudomása” a képek létezéséről, melyek „médiumokhoz történt eljuttatása és ferdített valóságtartalma rosszindulatú irigységből fakad”.

Lemondását azzal indokolta, hogy „nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül”.

Király András a Jobbik Magyarországért Mozgalom szóvivője. Bemutatkozása alapján a férfi igen vallásos neveltetésben részesült, estéit a közös imádságok és Biblia-olvasások tették ki, később pedig egyházi iskolába járt.
A bemutatkozás szerint a férfi most éppen házasságra és szakdolgozatra készül, "rengeteg energiával és tenni akarással, vidám, tettre kész, szorgalmas fiatalemberként, istenfélő és hazaszerető gyermekek leendő édesapjaként" - írja a Stop.hu.

Király Andrásról három videó is felkerült, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál egy dolgozóval és egy idős emberrel. A barna bőrű dolgozónak például azt kiabálja: "Gyere ide, te cigány! (...) Na, te munkás helóta g**i. Dolgozzál serényebben, mert jönnek a spártaiak." Az idős embernek pedig angolul mondja a magáét - you stupid asshole, azaz te hülye s*ggfej -, amiért az elhagyott egy zsebkendőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!