Hírek

2010.03.25. 11:07

Lendvai: Gyurcsány nem fog a hátsó padban ülni!

A tervek szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő aktív politikus, de nem első számú vezető lesz az áprilisi választások után - mondta Lendvai Ildikó az InfoRádió Aréna című műsorában. Az MSZP elnöke szerint Mesterházy Attilára fontos szerep vár a párton belül.

InfoRádió

Gyurcsány Ferenc nem arra készül, hogy a választások után első számú vezetői szerepet töltsön be a pártban - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Lendvai Ildikó, aki hozzátette: a volt miniszterelnök nem távozott és nem is távozik a politikából.

Az MSZP elnöke úgy véli, Gyurcsány Ferenc biztos, hogy nem az a képviselő lesz, aki a hátsó sorokban ül majd és nem szólal meg. Ez alkatától is idegen, és a szocialista párt sem engedheti meg magának ezt a luxust - fogalmazott. Mint mondta, a világ legnehezebb szerepe lehet volt miniszterelnöknek lenni, ami valószínűleg emberfeletti küzdelem.

A választás eredményétől függetlenül nemcsak miniszterelnök-jelöltet választottak Mesterházy Attila személyében, hanem megneveztek egy ígéretes fiatal politikust, akinek fontos szerepe lesz a pártban a jövőben, és biztos, hogy valamelyik erős és vezető pozíció vár rá - hangsúlyozta Lendvai Ildikó, aki szerint a párt kormányfőjelöltje kifejezetten jól és meggyőzően teljesít a kampányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!