Hírek

2010.11.11. 07:20

A legjobb munkahelyek idén - Itt a győztesek!

Ma vehetik át a díjazottak a Legjobb Munkahely megtisztelő címet. Nagyvállalat kategóriában a McDonald’s Kft. nyerte a Világgazdaság–Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés 2010-es versenyét.

VG-EXKLUZÍV

A 250–1000 főt foglalkoztató cégek közül az FGSZ Zrt., a Nyírségvíz és a Novartis Hungária kapta az elismerést. A 250 fő alatti foglalkoztatók közül a Kulcs-Soft Nyrt., a Merck Kft. és a Debreceni Hőszolgáltató örülhet a díjnak.

Érdekesség, hogy nagyvállalat kategóriában az idén nem hirdetett második és harmadik helyezettet Világgazdaság és a Hewitt, ugyanis a cím elnyerésére csak azon vállalatok jogosultak, amelyeknél a dolgozói elkötelezettség meghaladja a 60 százalékot.

 Az 1000 fő feletti vállalatok kategóriában viszont csak egyetlen cégnél haladta meg ez a mutató a fenti értéket. A lapunknak nyilatkozó topvezetők elmondták, főleg emberközpontú vállalati kultúrával próbálják javítani a munkavállalói elégedettséget. A mai díjkiosztón nyolc iparági nyertes neve is kiderül, sőt, miután a felmérés tízéves, kiosztják az Évtized Legjobb Munkahelye címet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!