Hírek

2011.03.19. 11:12

Biztos áron, biztonságos földgázellátás a GDF SUEZ-től

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. - a MEH által ellenőrzött - egyetemes szolgáltatási árakon látja el ügyfeleit földgázzal, így mindenki számára egységes, korrekt és egyetemes árképzést biztosít. A hatóságilag szabályozott egyetemes szolgáltatásban nem érheti meglepetés a fogyasztókat. promóció

BAMA

A GDF SUEZ több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalata, valamint stabil pénzügyi háttere a garancia arra, hogy hosszú távon is szünetmentes földgázellátást, és ezzel biztonságos, nyugodt otthont teremtsen ügyfelei számára. Mindez lehetővé teszi, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a jövőben is megbízható és kiszámítható szolgáltatója legyen ügyfeleinek.

A stabil földgázellátás biztosításán túl a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. mindig nagy figyelmet fordít a magas szintű ügyfélkiszolgálásra és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére. Ezért a hagyományosnak számító ügyfélkapcsolatok - személyes, telefonos, illetve írásos - mellett több újdonságot is bevezetett. A gyors és hatékony ügyfélszolgálati munkát segítő funkciók, az éjjel-nappal elérhető online ügyfélszolgálat, valamint a környezetkímélő és kényelmes e-számla és e-fizetés szolgáltatások mind azt a célt szolgálják, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a mai kor elvárásainak megfelelően kibővített szolgáltatási körrel álljon fogyasztói rendelkezésére.

Ne feledjék, a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a j,övőben is stabil, folyamatos gázellátást biztosít fogyasztóinak, és kiszámítható partnerként biztosítja ügyfelei és családjuk mindennapi nyugalmát.

promóció

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!