Hírek

2011.03.28. 15:14

Fóti kettős gyilkosság: előzetesben a gyanúsított

Előzetes letartóztatásba helyezte a Pest Megyei Bíróság a fóti kettős gyilkosság valószínű elkövetőjét, P. Tibor Ferencet.

MTI

Kende Katalin elmondta: a bíróság úgy ítélte meg, a kényszerintézkedésre a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt van szükség, annak ellenére, hogy a férfi önként jelentkezett a rendőrségen. P. Tibor Ferencnek  április 28-áig, előzetes letartóztatás időtartama alatt elmeállapotának megfigyelése érdekében az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetben kell tartózkodnia a bírósági határozat értelmében.

A szerdai fóti kettős gyilkosság után nagy erőkkel keresték a 34 éves P. Tibor Ferencet, akiről csütörtökön több fotót és részletes személyleírást is közzétett honlapján a rendőrség. A feltételezett elkövetőt forró nyomon üldözték, elfogatóparancsot adtak ki ellene, miközben a megadott telefonszámokon lakossági bejelentéseket is vártak.
P. Tibor Ferenc szerda délután levélben hozta a rendőrség tudomására, hogy egy csecsemőt hagyott egy fóti családi házban.

A nyomozók azonnal a helyszínre mentek, s meg is találták a majdnem kiszáradt csecsemőt, akit egy fővárosi kórházba szállítottak. A fóti házban két holttestet is felfedeztek: a férfi 39 éves volt élettársa és a nő 76 éves édesanyja súlyos bántalmazás következtében vesztette életét.
Egyes sajtóértesülések szerint P. Tibor Ferenc régebben az idegenlégióban szolgált, ám ezt az információt a rendőrségi szóvivő nem erősítette meg, mint ahogy azt sem, hogy a brutális tett kiváltó oka szerelemféltés lett volna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!