Hírek

2011.11.14. 14:38

M. Kisst és Bomberát is kirúgták

Hétfőn dél körül megkezdődött a felmondásról szóló előzetes értesítések átadása a közmédiában.

Hvg.hu/Index

Az Index.hu szerint felmondtak M. Kiss Csabának, a Kékfény és az eredeti Szempont főszerkesztőjének. M. Kissnek ebben a szezonban két műsora is elindult volna. Az egyik a Pont című bulvárhíradó, amit október 3-ai kezdése előtt egy héttel fújtak le, a hivatalos indoklás szerint azért, mert nem érkeztek meg időben a szükséges technikai eszközök - számolt be a hvg.hu.

A hírportál úgy tudja, átadták az előzetes értesítést Bombera Krisztának is, aki legutóbb nyáron volt képernyőn a Teadélután című műsorban. Bombera azóta nem kapott munkát az MTV-ben. Információink szerint Bombera Krisztával korábban már támadtak nézeteltérései a vezetőségnek, tavaly ősszel azért kellett távoznia a késő esti Híradó műsorvezetői székéből, de akkor még kapott új feladatot a szórakoztató osztályon.

A Hír 24 azt írja: az első kirúgottak között van Litauszki János filmrendező is, aki 1980 óta a Magyar Televízió munkatársa. Ő volt az MTV utolsó Balázs Béla-díjas rendezője. Szerbhorvát György, aki idáig a magyar rádió műsorelemző részlegét vezette, szintén a kirúgottak között van. A Magyar Narancs egykori szerzője Such György hívására érkezett a Magyar Rádióba.

A Magyar Rádióból reggel egy gyártásvezetővel és egy műsorszervezővel is közölték, hogy felmondanak nekik. A nyári ötszáz után ezúttal körülbelül négyszáz embert bocsátanak el a közmédiából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!