Hírek

2012.02.18. 10:46

Újra megy magyar gyümölcs Oroszországba

Eddig kétezer tonna szabolcsi almát rendelt az ötezer üzletet és 93 hipermarketet üzemeltető Magnyit üzletlánc, de újabb tételek is jöhetnek.

MTI

Eddig kétezer tonna szabolcsi almát rendelt a krasznodari központú Magnyit üzletlánc, a Fruitweb Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke úgy vélte ez újraindíthatja a magyar zöldség-gyümölcs kivitelt Oroszországba - írta szombati számában a Népszava.

A lap szerint az ötezer üzletet és 93 hipermarketet üzemeltető céggel további tételek szállításáról is tárgyalt a napokban Fazekas Sándor Oroszországban. A szaktárca vezetője azt ígérte, segítenek újabb partnerek felkutatásában, illetve az eredményes üzletkötésekben.

Mártonffy Béla, a FruitWeb Zöldség-Gyümölcs-Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke a lapnak úgy vélte, az utóbbi években nem sikerült a hazai termékekkel betörni erre a hatalmas és egyre igényesebb piacra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!