Hírek

2012.10.26. 12:10

Lázár meglátogatta az elhunyt nő családját

Lázár János péntek reggel találkozott az M5-ös autópályán szerdán történt tragikus balesetben elhunyt nő családjával és mély részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

MTI

Erről a Miniszterelnökséget vezető államtitkár számolt be az MTI kérdésére, jelezve egyúttal: a találkozó részleteiről sem ő, sem a család nem szeretnének beszámolni.

Lázár János azt is elmondta, a család tiszteletteljes kérése, hogy a temetésen ne jelenjenek meg a sajtó munkatársai. 

Az államtitkárt szállító mikrobusz és egy személyautó az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a főváros felé vezető oldalon, a 107-108-as kilométerszelvény között karambolozott szerda reggel. A baleset következtében a személyautóban utazó 36 éves nő meghalt, Lázár János és a mikrobusz vezetője könnyebben sérült. A rendőrségi adatok szerint az államtitkárt szállító jármű a közlekedési szabályoknak megfelelően haladt a karambol előtt az autópályán, elé sodródott a személyautó, amely előzőleg többször is letért az útról.

 "A legnagyobb tragédia az, hogy meghalt egy ember" - nyilatkozta az MTI-nek a balesetével kapcsolatban aznap az államtitkár, úgy fogalmazva: "nem tudom kifejezni az együttérzésnek, a részvétnek azt a fokát, amely vissza tudná adni, amit gondolok, amit érzek". Akkor jelezte, meg fogja keresni a családot, és amiben tud, igyekszik segíteni nekik.

Ezek is érdekelhetik