Hírek

2013.07.05. 08:40

Itt a Vodafone 1GB-os feltöltőkártyás csomagja és a Smart Mini

A The Carbonfools koncerttel fűszerezett 1 Giga Buli alighanem a nyár egyik legnagyobb durranása volt Budapesten.

BAMA

Mintegy 500-an lubickoltak több mint 12 ezer lufiban – Tilla, a The Carbonfools tagok, valamint a vízilabda VB-re így is készülő Jansik Dávid és Decker Attila közreműködésével –, hogy megtalálják a nyeremény telefonokat. 70 szerencsés már birtokba is vehette új kedvencét.

Az 1 GB-os havi mobilinternet kerettel és a kedvező árú  új okostelefonnal, a Vodafone Smart Minivel még többen szörfözhetnek az ország szinte bármelyik pontján. Ez a keret meghaladja a magyar mobilinternetezők átlagos havi adatforgalmát, így bőven elegendő levelezéshez, weboldalak olvasásához és dalok hallgatásához is.

– A VitaMAX Prémium Perc&Net és a Vodafone Smart Mini lehetőség arra, hogy korszerű tarifákkal és egy megfizethető okostelefonnal fedezhessük fel a mobilnet világát – mondta Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese. Szerinte a piacról hiányzott egy olyan kombinált ajánlat, amellyel egyszerre lehet versenyképes áron hozzájutni magas adatkeretű feltöltő kártyás csomaghoz és korszerű okostelefonhoz és szeretné, hogy mind többen megismerjék a mobilinternetezés világát.

A Vodafone Smart Mini, legalább 3000 Ft-os vásárláskori VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltéssel mindössze 14 990 Ft-ba kerül. Év végéig a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 1 GB internet bónusz jár, amivel a társaság belföldi hálózatán a feltöltéstől számított 30 napig lehet netezni. Ezen felül 50, az 5000 Ft-os feltöltéshez pedig 100 Vodafone Perc jár – ugyancsak 30 napig.

A Smart Mini egy 3,5 inches érintőképernyős, mindössze 118 grammos telefon. A Vodafone megrendelésére gyártott, 4.1-es Android verziót futtató készülék mindent tud, ami elvárható egy okostelefontól. 2,3 GB-os belső memóriával, 512MB RAM-al, 1 GHz-es processzorral, és 1400 mAh akkumulátorral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!