Hírek

2015.07.13. 11:54

Váci úti lövöldözés – keresik a késes férfit

A 29 éves férfit és társait nem engedték be egy szórakozóhelyre, dulakodtak, kést rántott. Egy biztonsági őr a riasztófegyverét is használta.

MTI

Országos elfogatóparancsot adott ki R. A. ellen a budapesti XIII. kerületi rendőrkapitányság; a törökszentmiklósi férfi - akinek fényképét is közzétették - a gyanú szerint vasárnap délután kést rántott egy Váci úti szórakozóhelyen.

A 29 éves férfi a rendőrség közlése szerint egy körülbelül nyolctagú társasággal, a biztonsági őrök tiltása ellenére akart bemenni a szórakozóhelyre. Ezután szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, majd R. A. kést rántott. Erre válaszul az egyik biztonsági őr a nála lévő gázriasztófegyverrel több lövést adott le. A lövések során személyi sérülés nem történt. A gyanúsított és társai egy taxival menekültek el a helyszínről.

A rendőrség a közleményben arra figyelmeztet, hogy a 29 éves férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni.

Ezek is érdekelhetik