Ingatlan

2023.03.11. 11:28

Fehér holló, ritka ajánlat: eladó egy balatonvilágosi Magasparton kínált házikó!

A világosi Magasparton kínált, 5 éve teljes körűen felújított ház ritka kincs a helyi ingatlanpiac kínálatában. És bár az alap épület nem túl nagy, a beépíthetőségnek hála akár még egy 145 nm-es otthon is kikerekedhet a csodás, Balatonra néző telken!
“TULAJDONOSTÓL Balatonvilágoson (Magasparton) eladásra kerül egy igazi RITKASÁG! A szabályos négyzet alakú 725 m2 telken található egy 5 éve teljes körűen felújított 35 m2 alapterületű klasszikus balatoni faház, melyhez egy kb. 20 m2 fedett terasz lett hozzáépítve. 

A felújítás során cserélve lettek a villany, a víz vezetékek, nyílászárók, burkolatok stb., valamint kiépítésre került külső kamerarendszer és riasztó is. A felújítás óta az ingatlan alig volt használva, ez a hirdetéshez csatolt képeken is jól látszik. Az épületen kívül a telken található még egy föld alá süllyesztett garázs is mely a térképen is feltüntetésre került. 

A telek belterületen az Lke-9 (Kertvárosias) lakóövezetbe tartozik, KÉT ÖNÁLLÓ ÉPÜLET VAGY IKERHÁZ ÉPÍTHETŐ RÁ, beépíthetősége 20%, azaz 145 m2! A telek elhelyezkedése és sajátos adottságainak köszönhetően egy igazi ÖRÖK PANORÁMÁS ingatlan tulajdonosa lehet!”
További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!