Ingatlanajánló

2023.05.20. 11:27

A hét régiós ingatlana: 350 milliós idill Zamárdi ófalu felett

A Zamárdi ófalu felett kínált, intim területen álló ingatlan igazi csemege a régiós ingatlanpiac háza táján. Szalmatető, borozó terasz és az erdő nyugalma képeken és egy ínycsiklandozóan cizellált leírásban!

Ingatlanbazár

Tökéletes kikapcsolódás Zamárdi ófalu feletti hegyoldalban! Szeretné kipróbálni a borászkodást? Szeretne elvonulni egy teljesen szeparált birtokon? Eladó egy 10.636 nm-es teljesen bekerített, vadállatoktól megvédett zártkert és erdő kényelmes és stílusos épületekkel! Igényesen, ízlésesen megépített "családi ház" a terület központi eleme. A teraszról rálátunk a bőven termő szőlőtőkékre. A ház déli oldalán attraktív télikertben mulathatjuk az időt a szép őszi és tavaszi napokon. 
 

A télikertből kilépve a borozó teraszra érkezünk. A nádfedeles épületben több száz flaska bor várja, hogy asztalra kerüljenek. A borozó terasz mellett épített bográcsoló, jól működő fafűtéses kemence van a nádfedél alatt. Kis lépcsősor vezet az alsó épülethez, ami a vendégház. Itt találunk egy boltíves borpincét is! Mellette garázs, amiben jelenleg a borkészítés eszközei foglalnak helyet. 

Ez elé a kisebb ház elé érkezik a zsákutca, mely a birtokra vezet. Több autó parkolására kialakított a terület. Az É-i lejtőn felsétálva érkezünk a panoráma teraszra. Innen csodás a kilátás a Balaton Kenesei öböl felőli részére. Az épületek fűtését földbe süllyesztett Prímagáz tartályból oldják meg. Vezetékes víz és villany van. A berendezési tárgyak, borászati eszközök, golf-kocsi, fűnyíró traktor megállapodás szerint maradhat. Zamárdiban és környékén teniszpályák, hajókikötők, szabadstrand, üzletek, éttermek 5-10 perc autóval. A földvári elektromos hajókikötő se több mint negyed óra.

További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!