Kék hírek, bulvár

2006.11.06. 11:17

Megszúrta vitapartnereit a holland férfi

Egy hét alatt 150 ezer forint értékben lopott fát egy fiatalkorú Kaposváron. Véres vita kerekedett Bolhón, ékszereket raboltak a feltört autóból.

SONLINE

Szurkálódás lett a vége egy veszekedésnek Bolhón, egy presszóban. A hangos szóváltás során egy holland állampolgárságú férfi, valamilyen szúró eszközzel egyik vitapartnerét mellkason, míg a másikat hasba szúrta. Az orvosi vélemény alapján mindkét sérült könnyebb, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban egészségügyi állapotuk megfigyelése miatt mindkettőjüket bent tartották a nagyatádi kórházban.

November elseje óta mintegy 150 forint értékű tűzifát vágott ki, és lopott el egy Kaposvár melletti erdőrészből egy 15 éves fiú a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján. A lopott fa egy része az elkövető lakásán lefoglalták a kaposvári rendőrök.

A hátsó ablakát törték be egy Citroennek Kaposváron, a Tőzike utcában. Az ismeretlen elkövető 750 forint értékben tulajdonított el ékszereket és készpénzt  a járműből.

A komlói és a dombóvári rendőrök is körözték azt a 44 éves kaposvári nőt, akit a járőrök Kaposváron a munkahelyén fogtak el. A hölgyet többek között öt rendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt keresték a hatóságok.

Egy "éjszakai pillangó" addig simogatta román kamionos partnerét Balatonföldváron egy parkolóban, amíg a sofőr pénztárcája, és a benne lévő, 80 ezer forintnak megfelelő euró is eltűnt a fülkéből. Az alkalmi nőismerős, miután megszerezte az értékeket, angolosan távozott a helyszínről.

Szabálysértési eljárás miatt keresik a Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársai azt az ismeretlent, aki az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű, típusú járművel Somogyaszaló belterületén a 67. sz. út 49/600 kilométerszelvényében nekiütközött az úttest bal szélén található, helységnevet jelző táblának. A baleset után az ismeretlen a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!