Kék hírek, bulvár

2006.11.03. 13:19

Törött a plexi, eltűnt a kábel

Két buszváró plexiből készített oldalát is kitörték Kaposváron, a randalírozó fiatalokat lakossági bejelentés alapján sikerült előállítani. A siófoki teherpályaudvarról rézkábelt loptak.

SONLINE

Randalírozókat fékeztek meg a járőrök tegnap este Kaposváron. A fiatalemberek kitörték két buszváró plexi oldalát is, majd továbbsétáltak. A lakossági bejelentés alapján elfogott személyek közül a fiatalabbal szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott. 

Rézkábelt ástak ki, majd loptal el a földből ismeretlen tettesek Siófokon, a MÁV teherpályaudvar területéről. A kár eléri a 150 ezer forintot.
 
Csalók látogattak meg Bálványoson egy idős asszonyt. Az áldozatnak gyanússá vált a két férfi, ezért segítségért kiáltva kirohant a házából. Ezen idő alatt azonban a harmadik elkövető a mintegy 100 ezer forint készpénzt lopott el. A bandának sikerült elmenekülniük a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!