Kék hírek, bulvár

2007.01.15. 14:43

Egy éve nem volt engedélye, bezárták

Szinte minden szórakozóhelyen találtak különféle hiányosságokat Kaposváron, a hétvégi ellenőrző-akció során. A közbiztonság javítása érdekében a rendőrséggel közösen razziáztak az éjszakában az APEH, a VPOP és a polgármesteri hivatal munkatársai.

Sonline

A kontroll alá vont valamennyi kaposvári szórakozóhelyen tapasztaltak hiányosságokat a szakemberek, volt például olyan helyiség, amely több mint egy éve működött engedély nélkül. Az elsősorban italmérésre specializálódott mulatót bezárták, tulajdonosaira borsos bírságot szabtak ki.

Az ellenőrzésben résztvevő hatóságok tizenkét eljárást kezdeményeztek, a rendőrség nyolc személyt állított elő. Az éjszakai akció tapasztalatai alapján hasonló ellenőrzésekre a jövőben is számítani lehet - tudtuk meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesétől.

Polgárőrök akadályoztak meg egy betörést Göllében pénteken este. Este tíz óra után az egyik faluszéli ház előtt egy álló gépkocsira figyeltek fel, melynek utasai meglátva a polgárőröket menekülni kezdtek, de a rendőrök kiérkezéséig sikerült visszatartani a rajtakapott tolvajokat. A három büssüi férfi már a bejárati ajtót feszegette, amikor a polgárőrök megzavarták őket. Lopás miatt kell felelniük, az eljárás alatt szabadlábon védekeznek.

Címkék#APEH
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!