Kék hírek, bulvár

2008.04.27. 10:35

Ellopták a fogathajtó terephintóját

Terepjáró hintót loptak el ismeretlenek Tabon, a tulajdonos udvaráról. Az amatőr kettesfogathajtó a hintót tavaly nyáron vásárolta, és versenylovak jártatására használta, de néha versenyzett is vele.

Krutek József

Dencsi László temetkezési vállalkozó amatőrként foglalkozik fogathajtással.
– A napokban vettem észre, hogy az udvar hátsó részéből – ahol több lovaskocsi is áll – eltűnt a terephintó. – Véletlenül figyeltem csak föl rá, ugyanis abban a hintóban volt az a két hosszú csavar, amit kerestem. Nem akartam hinni a szememnek, a terephintó nem volt a helyén. Úgy meglepődtem, hogy hirtelen szólni sem tudtam. A lopást jelentettem a rendőrségnek, de magam is nyomozásba kezdtem. Az elkövetők valószínűleg többen lehettek és kézzel húzhatták ki a hintót az udvarból, meglátszott a nyoma.

Dencsi László korábban meghirdette a terephintó eladását. Többen érdeklődtek iránta, voltak akik megnézték. Azt mondta, ismerős fogathajtók is segítik a keresést. A temetkezési vállalkozó negyedik éve vesz részt amatőr fogathajtó versenyeken, de most már csak egy Eszterházy-típusú hintója maradt.
A Siófoki Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytat nyomozást az ügyben.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!