Kék hírek, bulvár

2008.04.15. 21:07

Fajtalankodásra kényszerítették a kisfiút?

Nagyobb társai állítólag orális szexre kényszerítettek egy tizenegy éves büssüi kisfiút az igali speciális általános iskola kollégiumában.

Sonline

Szántó Lászlóné, az iskola igazgatója elmondta: nem látnak tisztán az ügyben. A rendőrség a szülőket, és több állítólagos tanút is kihallgatott, de az intézményvezető a nyomozás lezárásáig, előreláthatólag május 28-ig, a közvéleményt nem tájékoztatja részletesen. Mint kiderült az esetet nem látta egyetlen felnőtt sem, csak a kollégium diákjai.

Információink szerint a kisfiú februárban, a történtek után nem jelezte az esetet egyetlen tanárnak és nevelőnek sem, de a pedagógusok nem is vettek észre semmit. A fiú hazament és elmondta szüleinek a történteket, akik feljelentést tettek, de a nyomozás még jelenleg is tart. Szántó Lászlóné hozzátette, hogy az erőszakkal gyanúsított fiúk azóta már nem laknak a diákotthonban, és a sértett szintén nem lakója már a kollégiumnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!