Kék hírek, bulvár

2009.01.31. 15:08

Apu meg akarta ölni anyut

Nyomozást rendeltek el egy 44 éves kaposvári férfi ellen, aki két lánya jelenlétében életveszélyesen megfenyegette a feleségét – közölte szombaton a kaposvári rendőrkapitányság. A férfit őrizetbe vették.

Harsányi Miklós/police.kaposvar.hu

A nyomozás során megállapították, hogy a férj 5, 11 és 19 éves lányai jelenlétében több alkalommal megfenyegette feleségét, hogy különböző módszerekkel megöli.
– Ezt követően feleségét arcon ütötte, majd kést tartott felé, s azzal fenyegette, hogy a késsel öli meg, ha elhagyja – közölt részleteket a két napja történt esetről a rendőrség.  – Ekkor menekült szobájába a 19 éves lány és értesítette a rendőröket.Az apa azonban késsel a kezében utána szaladt, és a zárva lévő szoba ajtót berúgta, majd lánya felé lépett. Eközben meghallotta, hogy a felesége kimenekült a lakásból, ezért nagyobb lányát nem bántotta. Felesége után szaladt, hogy megakadályozza a menekülésben és a segítségkérésben.
A legkisebb kislányt annyira megrázták a történtek, hogy még a rendőrök kiérkezés után csak annyit tudott mondani: az apu meg akarta ölni anyut.
A Kaposvári Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a férfi jelenleg őrizetben van. Kiskorú veszélyeztetése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene eljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!