Kék hírek, bulvár

2009.01.11. 15:27

Sokkoló képek: frontálisan ütközött a kamionnal

A kamionos hiába villogott és fékezett, a frontális ütközést már nem tudta elkerülni. Az autó sofőrje, egy nagyatádi férfi, a helyszínen meghalt.

Sonline

[caption id="" align="aligncenter" width="451"] forrás: zalaihirlap.hu
[/caption]

Életét vesztette egy nagyatádi férfi abban a balesetben, ami vasárnap hajnalban történt a zala megyei Csörnyeföld és Tornyiszentmiklós között a M70-es autóúton. A Letenye felé tartó középkorú somogyi férfi Chevroletjével áttért a szemközti sávba és egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött. A baleset az útnak egy olyan szakaszán történt, ahol csak kétszer egy sáv áll rendelkezésre a közlekedőknek.

[caption id="" align="aligncenter" width="448"] forrás: zalaihirlap.hu
[/caption]

A zalaihirlap.hu-nak azt nyilatkozta a teherautó sofőrje, hogy a szerencsétlenül járt autós vélhetően azt gondolta, hogy két sáv áll rendelkezésére, s meg akarta előzni az előtte haladókat. Fényszórójával rávillantott, erre a személygépkocsi vezetője előbb visszahúzódott a saját sávjába, ám néhány pillanat múlva ismét visszatért elé.
- Hiába fékeztem, akkor már nem tudtam megállni - mondta a kamionsofőr. - Az ütközés után még vagy harminc métert toltam magam előtt a személyautót.

[caption id="" align="aligncenter" width="454"] forrás: zalaihirlap.hu
[/caption]

A személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a mentők kiérkezése előtt, a helyszínen életét vesztette. Holttestét a tűzoltók szabadították ki a járműből. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés miatt az M70-es autóút Tornyiszentmiklós és Muraszemenye közötti szakaszát reggel hét óráig mindkét irányban le kellett zárni.

[caption id="" align="aligncenter" width="391"] forrás: zalaihirlap.hu
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!