Kék hírek, bulvár

2009.04.08. 17:02

Elvágom a torkodat! Senkit sem kímélt a mániákus zaklató

Zaklatás miatt ítélt el a bíróság egy 52 éves enyingi férfit, aki képtelen volt belenyugodni abba, hogy élettársa szakított vele. Még a börtönt is többször vállalta.

Jakab Edit

A személyiségzavarban szenvedő, alkoholfüggő férfi több mint tízszer volt már büntetve. Élettársával egy-két évig éltek együtt, aztán a kapcsolat megszakadt. Rövid ideig még ott lakott a házban az asszonnyal és édesanyjával, de aztán a háziak felszólítására kénytelen volt elköltözni.A bajok ez után kezdődtek. A férfi nem nyugodott bele a szakításba. Folyamatosan hívogatta, kereste, fenyegette volt élettársát és édesanyját. A férfit emiatt többször el is ítélte a bíróság. Az asszony és édesanyja egy ismerősüket kérték meg, hogy költözzön hozzájuk, megvédeni őket a férfi zaklatásaitól. Ám a zaklató őt is megtámadta, a vádlottat ezúttal emberölés kísérlete miatt ítélte el a bíróság.

A börtönből is levelekkel bombázta volt élettársát, telefonon hívogatta. Amikor kedvezménnyel szabadult, első dolga volt újra felkeresni az asszonyt. S azóta is folyamatosan zaklatta őt és édesanyját. Egy hónap alatt 139-szer hívta késő éjszaka, hajnalban is. De volt olyan nap, hogy negyvenháromszor telefonált. Az SMS-ek is rendszeresek voltak. Bibliai idézetekkel üzent halálos fenyegetéseket, s hogy bosszút áll. A szomszéd házban vállalt alkalmi munkákat, csak hogy az asszony közelében lehessen. A nő édesanyjának távolról, kézzel mutogatta el, hogy elvágja a torkát.

A férfit zaklatás miatt jogerősen egy év hat hónapi börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Korábbi büntetéseinek hátralevő részét is le kell ülnie.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!