Kék hírek, bulvár

2009.04.10. 16:59

Kapós motorok, egy napon belül hármat akartak ellopni

Csak motorozni akartak egy kicsit – állította az a két fiatal, akik Kaposfüreden egy fogorvosi rendelő elől el akartak vinni egy Simson motorkerékpárt.

Jakab Edit, Krutek József

A tulajdonos meghallotta a motor hangját, s azonnal az utcára rohant. Az egyik fiatal éppen a motoron ült, azonban csak néhány centimétert tudott megtenni, mivel a hátsó kereket a motor gazdája gondosan lezárta. A rendőrök kiérkezésekor a 17 éves fiatal először tagadta, hogy beindította volna a motort, de a záron lévő rongálódások egyértelműen arra utaltak, hogy megpróbáltak vele elrobogni.
Mint utóbb kiderült, a fiatal és 19 éves barátja a kocsmából tartottak hazafelé, amikor meglátták a motort és megszületett a nagy ötlet. A két fiatalt a helyszínen elfogták a rendőrök.Nágocson egy üzlet elől két motorkerékpárt lovasítottak meg: egy Simsont és egy Yamahát kötött el három andocsi férfi.
– A biztonsági kamera felvételének segítségével két órán belül azonosították a tabi rendőrök a nágocsi bűncselekmény feltételezett elkövetőit – mondta Beke Ibolya rendőr százados, a siófoki kapitányság sajtóreferense. – Ezután a rendőrök felkeresték a lopással gyanúsítható személyeket, ahol megtalálták az egyik motort. – Nem sokkal utána a ház közelében – egy romos épületből – előkerült a másik ellopott jármű is. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három andocsi férfit, akik közül az egyik még fiatalkorú, a tabi rendőrök a balatonföldvári őrs beosztottjaival együttműködve előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!