Kék hírek, bulvár

2009.04.07. 15:31

Menekülés közben autóval elsodorták a kifosztott áldozatot

Kiraboltak egy házaspárt a kaposvári OBI áruház parkolójában. A tolvajok előbb elloptak egy női táskát, majd menekülés közben autóval elsodorták az áldozatot.

Jakab Edit

A házaspár hétfőn, munka után bevásárolni indult, amikor fiatalokból álló négytagú társaság lépett oda hozzájuk. Elterelték a gyanútlan áldozatok figyelmét, ez alatt egyikük a házaspár autójának üléséről kiemelte a feleség táskáját, benne iratokkal, értékekkel. Az asszony észrevette a tolvajokat, ezért a táskával menekülő tolvaj után szaladt, ő azonban beugrott egy autóba, ahol társai várták, s padlógázzal elrobogtak a helyszínről, miközben gépjárművükkel a hölgyet elsodorták.

A történteket látta egy a helyszínen tartózkodó szolgálaton kívüli rendőr, aki követni kezdte a menekülő rablókat, miközben
folyamatos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeletével. A menekülő személyeket csak több járőrautónak sikerült megállítania és a benne ülő személyeket elfognia.



Az elkövetők egyik társukat a helyszínen hagyták, aki gyalogosan menekült a Noszlopy utcába, ahol állampolgári segítséggel fogták el. A társaság négy tagját gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket. Előzetes letartóztatásukról három napon belül a Kaposvári Városi Bíróság határoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!