Kék hírek, bulvár

2009.06.15. 14:52

Ez sokba fog kerülni! 125-tel döngetett a városban

Hat óra alatt negyvenöt autóst mértek be a Kaposvári Rendőrkapitányság emberei. Az objektív felelősség alapján a járművek üzemben tartói hamarosan egy borsos összegű csekket kapnak. A rekord Kadarkúton született: egy sofőr 125-tel döngetett.

Jakab Edit/forrás: www. police.kaposvar.hu

Hat óra alatt több tucat gyorshajtót kaptak el a Kaposvári Rendőrkapitányság járőrei a kapitányság illetékességi területén tartott sebességmérés során. Összesen negyvenöt járművezető lépte túl jelentősen a megengedett sebességet, s ezt – szerencsétlenségükre – a traffipax rögzítette.Hencse és Bárdudvarnok belterületén például öt autóst mértek be a rendőrök, akik 90 kilométeres óránkénti sebességnél gyorsabban hajtottak. Kadarkúton születtek a napi rekordok: mértek 113, 118, valamint 125 kilométeres óránkénti sebességet is, belterületen.

A járművek üzemben tartóinál, a sokak által rendkívül sokat vitatott objektív felelősség alapján, hamarosan egy borsos összegű csekkel csengethet a postás...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!