Kék hírek, bulvár

2009.07.21. 15:21

Kirabolták a takarékot, az alkalmazottakat a vécébe zárták

Kiraboltak kedden délután egy homokszentgyörgyi pénzintézetet; a tettes az épületben tartózkodó hölgyeket a mellékhelyiségbe zárta.

Harsányi Miklós

A rendelkezésre álló információk alapján egy arcát eltakaró férfi pisztolynak látszó tárggyal lépett a pénzintézetbe, ahol az ott lévő két alkalmazottat a pénz átadására kényszerítette.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nagy erőkkel keresik a rablót
[/caption]

Bíró Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Sonline.hu-val közölte: a férfi a pénz átvételét követően a két hölgy alkalmazottat az ügyféltérben lévő hölggyel a mellékhelyiségbe zárta, majd a helyszínről elmenekült.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a helyi rendőri erőkkel közösen nagy erőkkel kezdte meg a rabló felkutatását. A szóvivő jelezte: az ügy további részletei a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilvánosak.
Azt pillanatnyilag nem tudni, hogy mennyi pénzzel távozott a rabló.

Információink szerint a takarékszövetkezet kasszájában a délutáni időpontra való tekintettel csak egy komolytalan összeg volt, így csak ezt tudták elvinni. Az alkalmazottak jelenleg jól vannak, bár megijedtek és megviselte őket az egész délutáni kihallgatás. A rendőrök lezárták a pénzintézetet és az igazgató kérésére nem engedtek be senkit. Annyit azonban megtudtunk, hogy a rablás időpontjában többen tartózkodtak a környéken. A rendőrség munkatársai végigkérdezték őket, de senki nem tudott pontos információval szolgálni. A vizsgálat még jelenleg is folyik, a nyomozás részleteiről várhatóan holnap adnak bővebb tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!