Kék hírek, bulvár

2009.11.17. 09:25

Cigiért verték szájba fémdobozzal a fiatalkorú lányok

Rúgták, cibálták a nő haját, a férfit üdítős fémdobozzal verték orrba. Cigarettát kértek, de nem kaptak.

Jakab Edit

Cigarettát kértek, s amikor nem kaptak, már ütöttek is a rablók. A brutális banda egy 15 és egy 16 éves fiatalkorú lányból és egy gyermekből állt, akik még egy felnőtt férfire is rátámadtak.Először a kaposvári plázában csapott le a társaság hétfőn a kora esti órákban. Az egyik bejáratánál, a két ajtó közötti folyosórészen lévő dohányzóhelynél cigarettát kértek egy nőtől. Amikor nem kaptak, bántalmazni kezdték, többször megütötték, megrúgták, a haját cibálták és közben a bejáraton keresztül az épületen kívülre rángatták. Közben pénzt is követeltek tőle, s mivel azt sem kaptak, tovább ütötték, rúgták. A durva jelenetnek egy járókelő vetett véget, aki rákiáltott a tettesekre.

A lányok abbahagyták a verekedést, ám nem elégedtek meg ennyivel. Alig 20 perccel később a Kanizsai utcában léptek akcióba. Leszólítottak egy járókelőt, akitől szintén cigarettát kértek. A férfi pechére nem dohányzik, így nem tudta a lányok kérését teljesíteni. Ekkor pénzt kértek tőle cigarettára, de mivel ezt sem kaptak, őt is bántalmazni kezdték. Egy üdítős fémdobozzal orron ütötték, majd fejbe vágták, rángatták, ruháját tépték. Közben folyamatosan szidalmazták. Végül pénzt és mobiltelefont vettek el tőle.

A rendőrök mindhárom elkövetőt elfogták. A 15 és 16 éves elkövetőket őrizetbe vették. A gyerekkorú elkövető nem büntethető, ellene nem indul eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában