Kék hírek, bulvár

2009.11.16. 11:53

Horváth Ferenc veszélyes bűnöző, keresi a rendőrség - fotó

Összesen tizenhárom körözést adta ki ellene, keresi a Győri és a Kaposvári Rendőrkapitányság, valamint európai elfogatóparancs is érvényben van ellene.

Sonline

Horváth Ferenc az ország harmincötödik legkeresettebb bűnözője – derült ki a police.hu által közölt TOP100-as listából. Keresi a Győri, a Kaposvári Rendőrkapitányság, három városi bíróság – a szombathelyi, a keszthelyi, és a pápai –, valamint a Vas Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja is adott ki ellene elfogatóparancsot. Az így is tetemes lajstromot még európai elfogatóparancs is díszíti.A rendőrség tájékoztatása szerint a harmincegy éves Horváth Ferenccel vigyázni kell, hiszen „támadásától tartani kell!”. A körözött férfi 190 centi magas, erős testalkatú, kerek arcú, magas homlokú, zöld szemű és kopaszodik.
[caption id="" align="aligncenter" width="164"] Horváth Ferenc veszélyes bűnöző
[/caption]
Aki információval rendelkezik a körözött férfivel vagy a listán szereplő személyek bármelyikével kapcsolatban, jelezze a helyi rendőrkapitányságon vagy hívja a már ismert (112, 107) számokat, illetve a Telefontanún (06-80-555-111) keresztül is bejelentést tehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!