Kék hírek, bulvár

2009.11.25. 09:23

Lecsapnak a polgárőrök az autóink fosztogatóira

Újra támadnak a tolvajok, a kaposvári polgárőrök azonban a sofőrök segítségére sietnek.

Harsányi Miklós

A hét elején ismeretlen tettes betörte egy személyautó szélvédőjét Kaposváron. A kocsiból egy GPS-t emelt el az elkövető, a tulajdonos veszteségét közel százhúszezer forintra becsülték.

Domán Tibor, a polgárőr-egyesület elnöke szerkesztőségünknek arról beszélt: az ünnepek előtt vélhetően még több tolvaj próbálkozik. Ezt akarják elkerülni, ezért először saját készítésű kiadvánnyal lepik meg a gépkocsi-tulajdonosokat.

– Soha ne hagyjunk az autóban pénztárcát, mobiltelefont, laptopot – magyarázta Domán Tibor. – A kistáska, a sportszatyor is felcsigázhatja a tolvajok kíváncsiságát. Ne feledjük: még sok kifejezetten drága autót is másodpercek alatt feltörhetnek. Korszerű felszereléssel rendelkezhetnek a tolvajok, akik csak a kínálkozó alkalomra várnak.A polgárőrcsapat tagjai napokon belül a nagyobb kaposvári áruházak és közintézmények közelében osztják majd a prospektusokat.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában