Kék hírek, bulvár

2009.12.28. 15:31

Apa és fia halt meg ásás közben

Föld omlott négy munkásra hétfőn délután Nagybajom és Böhönye között; ketten azonnal életüket vesztették – tájékoztatták a Sonline.hu szerkesztőségét.

Harsányi Miklós

Árokásás közben érte baleset a férfiakat. A Sonline.hu érdeklődésére a katasztrófavédelemnél közölték: egy csaknem három méter mély és másfél méter széles munkagödörben négyen dolgoztak Dávodpusztán, amikor az emberekre csúszott a föld. A gödör két halastó között volt, állítólag ezt akarták összekötni.

 – A felderítés során két eszméletlen férfit is találtak – mondta Antalicz Lóránd. – A kivonuló mentők nem tudtak már rajtuk segíteni. Csak a halál beálltát tudták megállapítani.Egy 17 éves fiatalember és egy 49 éves férfi vesztette életét. Apa és fia. A balesethez három mentőhelikoptert is riasztottak, ám végül mentőautóval hozták be a két könnyebb sérültet a Kaposi Mór Oktatókórház sürgősségi ambulanciájára. Úgy tudjuk: egyikük súlyos, míg másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kora este arról számolt be: a megyei főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított vizsgálatot szakértők bevonásával.

Ezek is érdekelhetik