Kék hírek, bulvár

2010.03.22. 18:37

Fidesz-elnök: az MSZP továbbra is terjeszti a szennylapot

A Fidesz megyei elnöke szerint az MSZP minden idők legmocskosabb kampányát indította hazugságokkal, manipulációval.

Balassa Tamás

A választási bizottsághoz fordult, és ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett a Fidesz-MPSZ Somogy megyei szervezete, miután az MSZP továbbra is terjeszti a Narancsvidék című kiadványt. Ezt Juhász Tibor, a párt megyei elnöke jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján. A bizonyítékokról is szólt: az 1. és a 2. számú választókerületben szemtanúk és fényképfelvételek vannak a terjesztésről.

– Az MSZP az Országos Választási Bizottság március 19-i döntése tiltó határozata ellenére továbbra is terjeszti a rágalmazó, mocskolódó szocialista szennylapot – mondta Juhász Tibor –. Az MSZP nagy bajban van. Minden idők legmocskosabb kampányát indította hazugságokkal, manipulációval. A múlt heti országértékelő beszéd óta világos, a gyűlölet karmestere továbbra is Gyurcsány Ferenc.Juhász Tibor elmondta, az Országos Választási Bizottság megtiltotta a lap terjesztését, mivel a lapkiadó kilétét ismertető impresszum nem található benne. A Naracsvidék azonban egyértelműen az MSZP-hez köthető, mondta Juhász Tibor, a Fidesz megyei elnöke. A terjesztés folytatása miatt a helyi választási bizottságokhoz fordultak, és – miután a választás rendjének megsértése bűncselekmény – ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek, szemtanúk elmondását és fotókat is mellékelve.

Az MSZP városi szervezete nem terjesztette a Narancsvidék című lapot, azt a párt Országos Központja adta át – általuk nem ismert – helyi terjesztőknek 19-e előtt, tudatta közleményében a kaposvári MSZP-szervezet.

Úgy fogalmaznak: a Fidesz elfeledkezik a hazugságokkal teli, Önnek is joga van tudni című kiadványról, amelyet a párt minden kaposvári háztartásba eljuttatott.

A közlemény hozzáteszi: az alpolgármesternek inkább azzal kellene foglalkoznia, miért nem kezdhette meg munkáját a jégcsarnoknál történt sikkasztási ügyet vizsgáló önkormányzati bizottság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!