Kék hírek, bulvár

2010.03.05. 10:50

Nem kaptok el! Telefonon cukkolta a rendőröket az elítélt

Három hónapja keresték a lábodi férfit a rendőrök. Az elítélt az erdőben bujkált, s közben telefonon cukkolta a rendőröket.

F. Szarka Ágnes

Több mint három hónapja körözték azt a lábodi férfit, aki ellen a  Somogy Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja három elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel az elítélt szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A felkutatására tett rendőri intézkedések február végéig nem vezettek eredményre.– Az adatgyűjtések során megállapítottuk, hogy a keresett férfi otthonából eltávozott, és Lábod erdős külterületén rejtőzködött – közölte Bíró Gábor a Somogy megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – Megtudtuk azt is, hogy alkalomszerűen, rejtőzve, időnként pár órára meglátogatta családját, de rendőrt észlelve minden esetben elrejtőzött a sűrű aljnövényzettel benőtt erdőterületen és napokig nem tért haza. Több esetben telefonon felhívta a Nagyatádi Rendőrkapitányság ügyeletét és közölte az ügyeletessel, hogy ne is keressék, mert úgy sem tudják elfogni.

A rendszeres rendőri adatgyűjtéseknek, illetve ellenőrzéseknek köszönhetően kiderült, hogy a körözött férfi egy melyik lábodi erdőterületen bujkál, és ott erdészeti munkákat végző munkások között tartózkodik. A megfelelő rendőri előkészületet követően, több órás türelmes várakozás után a nagyatádi rendőrök a helyszínen elfogták és előállította.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!