Kék hírek, bulvár

2010.05.18. 20:09

A kamionos látta a Fordot, de már késő volt

Sódert szállító kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Pálmajor közelében, a Fordot vezető férfit kórházba szállították.

Sonline

– A sódert szállító Scania kamion Nagybajom felől Kaposvár felé közlekedett – avatott be a részletekbe kedd este Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. – A teherautó sofőrje arra lett figyelmes, hogy a szemközti sávban érkező Ford fokozatosan húzódik át a másik sávba.

Karsay Kornél szóvivő elmondta: a kamion vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, de hiába húzódott le teljesen, a Ford oldalát elkapta, melynek következtében a személyautó az árokban kötött ki. Az elsődleges adatok alapján, az autó sofőrje elaludt.

A Fordot vezető negyven éves férfi – információink szerint – könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, és a mentők Kaposi Mór Oktató Kórház sürgősségi ambulanciájára szállították.Páli Richárd, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese hozzátette: a böhönyei tűzoltókat és a nagybajomi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Ezek is érdekelhetik