Kék hírek, bulvár

2010.06.11. 11:07

A meztelen felolvasó: Zoé ruha nélkül lapoz nekünk, +18

Zoé a befagyott Balaton után most újra különleges körülmények között mutatta meg szépségét nekünk. Felnőtt tartalom.

Gáti Kornél

Zoé nem ismeretlen a Sonline.hu olvasói előtt, legutóbb egy lila korcsolyában láthatták- és semmi más nem volt rajta- olvasóink, amint a mínusz tizenhat fokban siklott a Balaton jegén. Igazi profi, nem ismer lehetetlent.

Larion Zoé Szegeden született, csupán négy éve él Budapesten. Tíz éve értékesítés és marketing területen dolgozik, 2003 óta szabadidejében változatosabbnál változatosabb modellfelkéréseknek tesz eleget, így cseppet sincs megilletődve az objektívek vagy a közönség előtt. De nem volt ez mindig így!
Zoé mosolyogva meséli, hogy kamaszként önbizalomhiánnyal küzdött, önterápiának szánta a modellkedést.
- Utáltam a testem és szégyenlős voltam, le kellett ezt küzdenem! Nem szeretem ha valami akadályoz, főként ha én képzem az akadályt saját magam számára.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Zoé a betűmágnes (Felnőtt tartalom!
[/caption]

Eleinte kínszenvedés volt végigsétálni fürdőruhában a színpadon. Az első szépségversenyt követően hirtelen felpörögtek az események, több fotós is jelezte, hogy szeretne velem együtt dolgozni. Újabb kihívás volt ez a számomra, úgyhogy igent mondtam. A terápia talán túl jól sikerült, mára már akt fotózásokat is vállalok, de kizárólag művészi akt kategóriában.



Zoé a médiában gyakran felbukkan tévéreklámokban, filmsorozatokban, újságok hasábjain ezenkívül több neves divatcég modelljeként, valamint nagyobb rendezvényeken is viszontláthattuk az elmúlt években. Az interjúra éppen egy filmforgatásról érkezett, Anthony Hopkins készülő filmjében statisztált.

Mivel általában fotóművészek és fotóiskolák keresik, így leginkább fotómodellnek tartja magát. Nagy megtiszteltetés érte a múlt évben, bronz szobrot formázott róla egy ismert szobrászművész, testének vonalai művészeti kiállításokon galériákban is közszemlére kerültek.
Modellünk ezt is elvicceli:  - Hálásan köszönöm kedves szobrászomnak, hogy megörökítette és időállóvá tette fiatalságomat. Bár talán van még néhány jó évem, viszont 27 elmúltam, lassan kiöregszem a modellszakmából. Később már ki tudja milyen lenne az a szobor? 

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Olvasnivaló (Felnőtt tartalom!
[/caption]

Bár több szépségversenyen is királynővé választották, mégis szerényen mesélt nekünk sikereiről.
- Távol áll tőlem, hogy kérkedjek vagy dicsekedjek, egyszerűen csak örülök, hogy ezek az élmények nem maradtak ki az életemből.
Sok kedves embert ismertem meg ezen évek alatt és nekik ezúton is mindent köszönök!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!