Kék hírek, bulvár

2010.06.09. 15:47

Késsel szúrta le a vendéget a balatonlellei diszkó kidobója

Életveszélyt okozó testi sértés miatt ítéltek el a Somogy Megyei Bíróságon egy férfit, aki egy diszkóban leszúrta az egyik vendéget. A 28 éves balatonfenyvesi férfi egy balatonlellei diszkóban dolgozott kidobó emberként.

Jakab Edit

Tavaly szeptemberben a szórakozóhelyre megérkezett egy baráti társaság, köztük a sértett is, aki már meglehetősen ittas volt. Veszekedni kezdtek a volt barátnőjével, aki szintén a diszkóban szórakozott. A szóváltás odáig fajult, hogy a férfi egy pohár sörrel arcon öntötte a nőt, sőt, egy sörösüveggel is meg akarta dobni. A vita az épület előtt folytatódott, és egyre durvult: a férfi a nyakánál fogva a földre teperte a nőt. Az egyik vendég igyekezett közbelépni és megállítani a férfit, de nem sikerült lecsillapítani. Dühében a diszkót kezdte dobálni kövekkel.Ekkor lépett közbe a vádlott, mint biztonsági őr. Először csak rászólt a feldühödött vendégre, aztán elindult felé, végül üldözőbe vette a menekülő férfit. Amikor utolérte a parkolóban, verekedni kezdtek. A kidobó egy kést vett elő, amivel többször megszúrta a sértettet. A férfinek súlyos sérülései keletkeztek, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A bíróság két év, négy év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a vádlottra. Az ítélet nem jogerős.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!