Kék hírek, bulvár

2010.08.27. 10:36

Jegyzői válasz Lamperth kínos kérdéseire

Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyzője válaszolt Lamperth Mónikának a fideszes térképpel kapcsolatos kérdéseire.

Sonline

– Hozzám intézett levelében említett kiadvánnyal kapcsolatos kérdéseire válaszolva tájékoztatom, hogy önkormányzati cég, valamint a Polgármesteri Hivatal választásokon politikai pártokat nem támogathat és erre egyetlen jelölő szervezet sem számíthat. Tájékoztatom Elnök Asszonyt arról, hogy a Fidesz nem kért és nem kapott címerhasználati engedélyt. Az Ön által említett kiadvány tartalom-összeállításában, kiadásában, finanszírozásában, terjesztésében a Hivatal nem vett részt – válaszolta Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyzője Lamperth Mónikának, az MSZP kaposvári polgármester-jelöltjének kérdéseire.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az említett kiadvány
[/caption]
Lamperth Mónika szerint ugyanis a Fidesz közpénzből kampányol, amikor egy a párt aktivistái által a városlakókhoz eljuttatott térkép hátoldalán a hirdetők között a polgármesteri hivatal, a megyei vállalkozói központ, valamint önkormányzati cégek is fellelhetőek.Természetesen mi is megkerestük – még csütörtökön – a címzetes főjegyzőt, aki azonban csak a Lamperth Mónikának írt válaszát juttatta el szerkesztőségünkbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!