Kék hírek, bulvár

2010.08.24. 15:28

Meztelen hölgyről ették a szusit Siófokon +18

A meztelen ifjú hölgy lábai közé virágot tettek, a mellbimbóira apró zöld leveleket apró rákocskákkal.

Fónai Imre

Bájos, ifjú meztelen hölgyön kínálták a szusit hétfőn éjféltájt a siófoki Balaton-parton. A lábai közé virágokat tettek, a mellbimbóira apró zöld levélkéket, arra különféle rákocskákat. De haldarabkákat lehetett csipegetni a hasáról is. Ilyen tálalásban ki az, akit nem csábít ez a japán eredetű csemege?

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Meztelen hölgyről ették a szusit Siófokon
[/caption]

– Vendéglátós kollégákat hívtam a rendezvényre, mellyel így a szezon vége felé azt akartam demonstrálni: valamit tennünk kell, attrakciót nyújtani a népnek, mert komoly veszélyben érzem a balatoni turizmust – mondta Tóth Csaba siófoki vállalkozó, az ötletgazda. – Nem az a dolgunk, hogy a válság miatt keseregjünk, hanem hogy tegyünk meg mindent, ami tőlünk telik a vendégcsalogatás érdekében. Mely éppen a válság miatt nehezebb, mint valaha. Fontos, hogy a város alakítson ki minél több parkolóhelyet, mert most Siófok aranyparti területének egyes partszakaszai közelében egyszerűen nincs hová állni az autósoknak. Vagy, hogy fogadja még rendezettebb környezet a turistát; ne csak délután kettőkor ürítsék ki a hulladéktárolókat.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bájos, ifjú meztelen hölgyön kínálták a szusit
[/caption]

– Egyre több vállalkozótársam mondja ki, elég volt a fiatalokból, a bulituristákból – tette hozzá Tóth Csaba. – A családos, a fizetőképesebb vendégeket kellene ide vonzani, ehhez viszont nekik szóló programokra is szükség van. Probléma az is, hogy a város tízezer szálláshelyéből csak ezer elégíti ki a mai kor igényeit. A retrófílinget el kell felejteni.



– Mindez csak rajtunk múlik, válság ide, vagy oda – így Tóth Csaba. – Azt is szeretnénk, ha a városvezetés időről-időre összehívná a helyi vendéglátósokat, idegenforgalomból élőket és meghallgatná a véleményünket. A lassan véget érő szezon is mutatja: rossz irányt vett a balatoni, ezen belül a siófoki turizmus, irányt kell váltanunk, méghozzá mihamarabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!