Kék hírek, bulvár

2010.10.06. 07:47

Sebességrekorderek bemérve, elkészültek a legdrágább fotók

Két újabb sebességrekordert füleltek le a rendőrök: ötven kilométeres sebesség helyett 101-gyel hajtott egy autós Barcson, a Darányi utcában. 90 ezer forintos bírságról kap értesítést.

Harsányi Miklós

Egy fotó, amit soha nem várnak az autósok. Szeptemberben két újabb sebességrekordert füleltek le a rendőrök. Ötven kilométeres sebességgel hajthatott volna az a sofőr, akit Barcson, a Darányi utcában kaptak lencsevégre.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] 101 km/h-val Barcs belterületén
[/caption]

A közigazgatási eljárás keretében 90 ezer forintos bírságról kap rövidesen értesítést a Peugeot vezetője. Az M7-es sztrádán már rengeteg járművezetőt kapcsoltak le a közelmúltban kisebb-nagyobb szabálysértésért, s úgy tűnik, a rengeteg figyelmeztetés süket fülekre talált.Balatonszabadi térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon igencsak beletaposott a gázpedálba annak a járműnek a vezetője, akit lézeres sebességmérő-készülékkel mértek be. A rendőrség tájékoztatása szerint  a járművezetőt ugyancsak 90 ezer forintra büntetik meg. Emlékezetes: augusztusi rekorderről Balatonföldváron készült fotó.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Lemeszelt száguldás a sztrádán
[/caption]

Óránként 129 kilométeres sebességgel száguldott. Az eszelős rohanás miatt 300 ezer forintot fizethet be. A sztrádán óránként 193 kilométerrel vezető autóst 60 ezer forintos közigazgatási bírsággal sújtották. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!