Kék hírek, bulvár

2010.11.02. 16:16

Eszmélet: besétált a rendőrségre a balesetkor eltűnt autós

Nem emlékezett semmire az a járművezető, aki a hétvégén borult fel egy Golffal a toponári elkerülő úton.

Harsányi Miklós

A 36 éves kaposvári férfi kedden jelentkezett a rendőrségen, könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset kapcsán csupán arra emlékezett: egy kutya futott át előtte. Ezért elrántotta a kormányt és nekiütközött a szalagkorlátnak.Ami ezután történt, teljesen kiment az emlékezetéből. Arra sem tudott választ adni az illető, hogy miért hagyta el a helyszínt. 
Koncz Katalin, a Kaposvári Rendőrkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta: nem a baleset szenvedett férfié az autó, egy kölcsönadási szerződéssel használja a gépkocsit.
– Az ügyben egyelőre tanúként hallgatta ki a rendőrség a férfit – tette hozzá. – Később dől el, hogy indul-e eljárás.
Megírtuk: nem találták meg a vasárnapi autóbaleset elszenvedőjét a mentők és a rendőrök. Toponáron, az elkerülő úton borult fel egy II-es Volkswagen Golf.

A mentőszolgálat  fél négy előtt kapta a riasztást és azonnal két mentőautót küldtek ki. Egy felborult, füstölő járművet láttak a szakemberek, csakhogy a sofőrt sem az autóban, sem a környéken nem találták meg. A járművezetőt csaknem egy órán át keresték a baleset helyszínén, ám az illető nem került elő.

Harsányi Miklós -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!