Kék hírek, bulvár

2010.11.02. 11:33

Mégsem történt erőszak a munkaügyi vizsgálaton

Az üzemvezető nem engedte, hogy a munkaügyi felügyelő fényképet készítsen, hadonászás közben legfeljebb meglökhette. Ütni nem ütött.

F. Szarka Ágnes

Bűncselekmény hiányában mentette fel kedden a Kaposvári Városi Bíróság azt a férfit, akit azzal vádoltak, hogy még tavaly májusban megütött egy munkaügyi felügyelőt, így az ügyészség álláspontja szerint elkövette a hivatalos személy elleni erőszak bűntettét.

A vádirat szerint 2009 május 27-én a vádlott üzemében tartottak munkaügyi vizsgálatot a felügyelőség dolgozói. Három, három fős csoportokban kezdtek a vizsgálathoz, ám az egyikük fényképfelvételeket is akart készíteni. Ezt akarta megakadályozni a vádlott és az alkalmi fotós elé ugrott. Hadonászás közben találta el, lökte meg a felügyelőség dolgozójának a kezét. A keddi ítéletében a bíróság azt az álláspontját rögzítette, hogy bűncselekmény nem történt. Az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!