Kék hírek, bulvár

2010.12.22. 11:38

Csúszni még jó lesz? Csak ralizni akart az autótolvaj

Még a tulajdonos sem tudta, hogy ellopták az autóját, amikor a rendőrök már elkapták a tettest.

Fónai Imre

A balatonföldvári járőrök közúti ellenőrzés során az éjszaki órákban megállítottak egy autót, mivel feltűnt nekik, hogy a jobb hátsó ablaka ki van törve.



A sofőr sem magát, sem az autó eredetét nem tudta igazolni. Beke Ibolyától, a siófoki rendőrkapitányság sajtószóvivőjétől tudjuk: a 25 éves kőröshegyi férfi azt állította kihallgatása során, hogy nem tervezte az autó ellopását, ez csak egy hirtelen jött ötlete volt, sőt, meg se akarta tartani, csak a hóban szeretett volna vele csúszkálni.

Az autó tulajdonosa csak a szokatlan éjszakai ébresztésből tudta meg, hogy a Zamárdiban, a 7-es főút mellett műszaki hiba miatt leállított gépkocsiját ellopták. A sértett szerint a sebességváltó meghibásodása miatt a járművel nem lehetett közlekedni, ezért is várakozott az útszélen az autómentőre. További érdekesség: a tettes menet közben úgy gondolta, kifogyott az autóból az üzemanyag, ezért kihúzta a benzincsövet és a kocsiban talált benzines palackba vezette, majd így igyekezett tovább az autóval, míg a rendőrök meg nem állították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!