Kék hírek, bulvár

2011.01.23. 09:19

Nem volt bekötve, a hátsó szélvédőn repült ki a sofőr - fotó

Az autó vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították a kaposvári kórház sürgősségi osztályára.

Sonline

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban Kaposmérő külterületén – értesült a Sonline.hu szerkesztősége. A sofőr, aki kiesett a szélvédőn, információink szerint nem volt bekötve.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították el - fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
[/caption]

– Egy Dacia letért az útról, többször megperdült, majd felborult – erősítette meg információinkat Rajnai Tamás, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese vasárnap délelőtt. – A személygépkocsi sofőrje a hátsó ablakon repült ki az autóból. A férfit súlyos sérülésekkel az Országos Mentőszolgálat munkatársai a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállították.



Rajnai Tamás elmondta azt is: a kaposvári tűzoltók vonultak a helyszínre, akik segédkeztek a mentősöknek, áramtalanították a járművet és a helyszínelés ideje alatt megvilágították a helyszínt. – Az autóban amúgy félmillió forint kár keletkezett – tette hozzá az ügyeletes.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A hátsó ablakon repült ki a sofőr - fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!