Kék hírek, bulvár

2011.03.18. 14:47

Egy vadász hajtotta bilincsbe a nyaralók fosztogatóit

Vadász buktatta le, és kutyák érték utol a két felsőmocsoládi házfosztogató férfit.

a.v

Egy hátrahagyott kerékpár, illetve egy vadász buktatott le két felsőmocsoládi férfit, akiket az igali rendőrök fogtak el. A két férfi egy táskákkal, kannákkal, zsákokkal megrakott kerékpárt tolt a hajnali órákban Felsőmocsolád külterületén, s a megrakott bringa feltűnt egy vadásznak, aki megpróbálta utolérni őket, ám a két férfi, felfigyelve az érdeklődésre, bemenekült az erdőbe, rakományukat pedig a bozótosba hajigálták.

A vadász értesítette a rendőröket, akik két kutyával indultak a páros keresésére. Előbb Vadépuszta, majd Felsőmocsolád felé vezettek a nyomok, s megtalálták a kerékpárt is, mely alapján az igali rendőrök beazonosítottak egy mocsoládi férfit, illetve barátját. Mindkettejüket előállították, majd házkutatást tartottak náluk, melyek során lopott holmi, illetve a betörésekkor használt cipők kerültek elő.Ezek után a két férfi beismerte, hogy betörtek három házba és egy nyaralóba, s azt is bevallották, három éve rendszeresen fosztogattak hétvégi házakat, melléképületeket a környéken. Az ominózus hajnalról elismerték, éppen Vadépusztára tartottak, hogy elrejtsék zsákmányukat, amikor a vadász megzavarta őket, így nagy kerülővel visszamentek Felsőmocsoládra. A kutyák eszén azonban nem tudtak túljárni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!