Kék hírek, bulvár

2011.03.19. 08:28

Elektromos zárlat: porig égett az épület

Teljesen kiégett egy épület Somogycsicsón, a tulajdonos kára kétmillió forintra tehető.

Sonline/Varga Andrea

Teljesen kiégett egy melléképület szombaton hajnalban Somogycsicsón – értesült a Sonline.hu szerkesztősége.
– Szombaton hajnalban érkezett a bejelentés, miszerint lángokban áll egy építmény a somogyi településen – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. – Az 5x8-as épület teljes terjedelmében égett, gyors közbeavatkozásra volt szükség, hiszen egy családi ház is veszélyben volt. A helyszínre a nagyatádi és a nagykanizsai tűzoltók érkeztek, akik megakadályozták a tűz továbbterjedését és három órás küzdelem után megfékezték a lángokat.Az ügyeletes elmondta azt is: a melléképület teljesen leégett. – Személyi sérülés szerencsére nem történt, a kár körülbelül kétmillió forintra tehető – tette hozzá a katasztrófavédelem ügyeletese. – A tüzet valószínűleg elektromos zárlat okozhatta.

Varga Péter, a csurgói tűzoltóság parancsnoka arról tájékoztatta lapunkat: egy időben két riasztás érkezett hozzájuk, ők egy berzencei tartálykocsi balesethez indultak.
– Nagyban elősegítette hogy nem lett nagyobb baj Csicsóban, hogy helyiek, Faggyas József polgármesterrel az élen, megkezdték az oltást – mondta a parancsnok. Mire ugyanis Nagyatádról és Nagykanizsáról kiértek a tűzoltók – a távolság 24- illetve 34 kilométer –, a tűz még jelentősebb pusztítást végzett volna, ha addig nem locsolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!