Kék hírek, bulvár

2011.03.25. 13:27

Kútba ugrott egy nő Segesden, rendőrök húzták a felszínre

A nő egy 12 méter mély kútba ugrott, volt élettársa a vödörtartó lánc leengedése után tudta hat méteres víz felszínén tartani amíg a segítség megérkezett.

Sonline

Egy 12 méteres kútba, melyben hat méter mély volt a víz, ugrott egy nő Segesden. Az asszony a vödörtartó láncba kapaszkodott, amit volt élettársa engedett le neki. A férfi értesítette a rendőrséget, szerencsére éppen a közelben tartózkodtak a Nagyatádi Rendőrkapitányság munkatársai, akik azonnal megkezdték a nő kimentését.

Amíg a volt élettárs és az egyik járőr egy hosszabb, erősebb kötélért indult, a másik – egy rendőrnő – folyamatosan lelki segítséget nyújtott a kútba ugrott nőnek, rábeszélte, hogy kapaszkodjon bele a kötélbe. Így sikerült kihúzni az asszonyt a kútból.Időközben megérkeztek a helyszínre a mentőszolgálat munkatársai, akik elsősegélyben részesítették az asszonyt, majd a nagyatádi kórház intenzív osztályára szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!