Kék hírek, bulvár

2011.05.01. 07:00

Panzióból lopott az enyveskezű családapa

Szuvenírnek nézte a szántódi panzió festményeit és vázáit, de még a túlparton, Tihanyban elfogták a rendőrök a tolvaj családapát.

Fónai Imre

A férfi és két gyermekének távozása után tűnt fel a szántódi panzió személyzetének: lába kelt egy százezer forint értékű festménynek, egy ötvenezer forintot érő, kézzel festett vázának, és egy százezerre rúgó ón-réz ötvözetű, arannyal karcolt vázának. A panzió tulajdonosa azonnal bejelentette a történteket a rendőrségre, s a balatonföldvári őrs gyors adatgyűjtése során kiderült: a keresett férfi a gyermekekkel együtt kompra szállt.



– A siófoki kapitányság felvette a kapcsolatot a túlparti kollégákkal – tájékoztatott Beke Ibolya százados, sajtószóvivő. – Ennek eredményeként még Tihanyban elfogták a tolvajt,  járművéből elő is kerültek a panzióból eltűnt tárgyak. A rendőri szervek és az adatgyűjtésben résztvevő civil személyek együttműködésének köszönhetően a panzió csak rövid ideig nélkülözte az értékes tárgyakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!